AmuSantTwisk 2018 AmuSantTwisk 2018

't Nut in Twisk zet zich in voor het sfeerbepalende dorpsgevoel in Twisk onder het motto 'Goed voor elkaar'. Op 17 juni werd in navolging van het succes van vorig jaar voor de tweede keer AmuSantTwisk georganiseerd.

Lees meer
Lintje voor secretaris Vredewold-LeekLintje voor secretaris Vredewold-Leek

Tijdens de Lintjesregen op 26 april 2018 ontving Ria Stevens-Osseman uit handen van burgemeester B.C. Hoekstra een koninklijke onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar vele bestuurlijke verdiensten. 

Lees meer
Departementen in het nieuwsDepartementen in het nieuws

De afgelopen maanden waren er verscheidene departementen in het (plaatselijke) nieuws. Departement Edam van ’t Nut bood haar leden op 13 februari jl. een lezing aan over de grootste operacomponist ooit: Giuseppe Verdi.

Lees meer
 
Nutspand feestelijk overgedragen Nutspand feestelijk overgedragen

Op 22 juni 2018 is het Nutspand in Edam feestelijk overgedragen aan de nieuwe eigenaren. De voorzitter van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen, de heer Piet Hamelink, streek op 22 juni voor de laatste keer de Nutsvlag op het pand en overhandigde deze aan de nieuwe bewoners.

Lees meer
Evaluatie  samenwerking Nut-VSBEvaluatie samenwerking Nut-VSB

In januari 2018 vond de evaluatie plaats van de eerste samenwerkingsfase tussen de Maatschappij-JNF (Jan Nieuwenhuyzenfonds) enerzijds en het VSBfonds anderzijds.

Lees meer
Ledenvergaderingen in WageningenLedenvergaderingen in Wageningen

Op 21 april 2018 vond op een zonovergoten warme voorjaarsdag de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in de Grote Capitulatiezaal van hotel De Wereld op uitnodiging van departement Wageningen.

Lees meer