Piet Hamelink geeft lezingPiet Hamelink geeft lezing

Op 31 oktober jl. hield de voorzitter van het landelijk Nut, Piet Hamelink, een lezing tijdens de jaarvergadering van departement Werkendam. In zijn lezing ging hij onder andere in op de groei- en bloeiperiode van het Nut.

Lees meer
't Nut Vollenhove vierde 150-jarig jubileum't Nut Vollenhove vierde 150-jarig jubileum

Het departement Vollenhove van de Maatschappij tot Nut van 't Algemeen vierde op zaterdag 6 oktober jl. het 150-jarig bestaan met onder andere de uitreiking van een jubileumboek.

Lees meer
Viering 170 jaar Nut jubileum LangstraatViering 170 jaar Nut jubileum Langstraat

Zaterdag 6 oktober 2018 was het 170 jaar geleden dat het Nutsdepartement Langstraat/ Waalwijk werd opgericht. Het bestuur besloot deze mijlpaal groots te vieren met de leden. Er werd ook iets gedaan voor de Waalwijkse gemeenschap. 

Lees meer
 
Pieter Helsloot overledenPieter Helsloot overleden

In november bereikte het bericht het landelijk Nut dat op 27 okotber 2018 Pieter Helsloot op 78-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer
Even Voorstellen: Johan Provoost uit Groede Even Voorstellen: Johan Provoost uit Groede

Johan is Provoost is een bestuurder die in Groede (Zeeuws-Vlaanderen) niet meer weg te denken is als actief bestuurder van ‘t Nut.

Lees meer
Toekenningen Nutfonds 2018Toekenningen Nutfonds 2018

De afgelopen periode zijn opnieuw aanvragen ontvangen en beoordeeld voor het Nutfonds, al dan niet met aanbeveling van een Nutdepartement. 

Lees meer