Aanmelding BB UithuizenVeel Nutsdepartementen zijn inmiddels klaar met de voorbereiding van het seizoen 2023-2024. Het belooft een mooi jaar te worden met een grote verscheidenheid aan activiteiten. 

Wederom presenteert het Nut Groningen-Haren een prachtige folder met het programma voor het komende seizoen 2023-2024. Een grote diversiteit aan onderwerpen komt aan bod: van energietransitie tot het leven en werk van Antonie van Leeuwenhoek. Binnenkort is het programma ook te vinden op de website van het departement. Lees meer 

Het Nut in Noord-Beveland is klaar voor het komende seizoen en trapt op 23 september af met een voorstelling van Hans Dorrestein.

Op 2 september 2023 organiseert het Nut in Twisk een dorpsfeest met gratis activiteiten voor jong en oud. En met muziek van Melissa van Bellegem. En voor de lekkere trek staat de BBQ aan. Lees meer. 

Het departement Olst-Wijhe zal het nieuwe seizoen een nieuwe website presenteren. Zover is het nog niet maar de voorstellingen in het filmtheater zullen zeker weer terug keren in de programmering. Lees meer.

Departement Buren heeft na de coronacrisis ook weer de draad opgepakt met nieuwe bestuursleden die hard trekken aan het programma en de website herzien.

Natuurlijk zullen meer departementen hun programma komende tijd presenteren. Hou de website en Facebook in de gaten. 

 

Meer berichten van departementen

Meer berichten van de departementen vindt u via de openbare Facebookpagina van het Nut. 

FB.jpg